Dia internacional del Geocatxing

El proper dissabte dia 18 d'agost es celebra el dia internacional del Geocatxing, com cada any al tercer dissabte d'agost. I en què consisteix la celebració d'aquest dia? Doncs en un parell de coses.


D'entrada en l'organització d'uns 200 events (a 12 països diferents) i un mega event a Estats Units. Els events són també un tipus de catxé, es publiquen a la web i en comptes de trobar-hi la carmanyola (o enginy amagador), s'hi celebra una festa d'algun tipus. Es pot considerar una convocatòria.

Aquí podeu trobar la llista d'events que ja hi ha preparats; a sota podeu veure el vídeo-invitació al mega event oficial als Estats Units (un pèl freak, sí) i aquí la pàgina del catxé-event. (També podeu trobar un esdeveniment a Facebook).


Per altra banda, la manera de celebrar-ho sense assistir a cap event, és aconseguir un "souvenir" especial al perfil de Geocatxing, que ens regala l'organització fent un simple registre a qualsevol tipus de geocatxé en la data 18/08/2012. A la web asseguren que el fus horari no afecta i que es respecta la data en el format de cada país.

Personalment no assitiré a cap event, però ja em preparo una llisteta de catxés factibles per aquell dia...