Prezi: presentant amb perspectiva

Ara fa un anyet vaig presentar el meu projecte de final de carrera i us vull introduir l'eina que vaig utilitzar per a fer-ho. Jo la vaig descobrir gràcies al company Ignasi de Knowomy.


Es diu Prezi i es tracta d'una aplicació on-line per a fer presentacions (tot i que permet descarregar-les després i té una aplicació off-line), però que no té res a veure amb el tradicional Power Point de Microsoft Office.

No és una presentació lineal i permet, mitjançant un joc de zoom, crear en la pròpia presentació un mapa conceptual del que s'està exposant. A més, permet afegir-hi vídeos directament de YouTube. Sé que explicat així no s'entén gaire, però us poso aquí una presentació de mostra, perquè Prezi entra clarament pels ulls (recomano seleccionar More/Autoplay):



Evidentment és una eina amb més complexitat que el Power Point i com tot, la genialitat de cada persona, la imaginació i la bona tècnica són claus per fer una presentació realment bona, però tot i així, crec que la més simple amb Prezi pot resultar molt més potent que la via tradicional.

Si us ha interessat, us deixo un enllaç a un petit tutorial d'introducció en català.

Per cert, quan em vaig registrar ho vaig fer amb la direcció de correu d'estudiant (.edu) i això em permetia tenir alguns avantatges, no sé si encara existeix aquest registre "preferent".


1 comentaris:

Laia ha dit...

prova sense registre