Geoamagatall "Vilafranca Medieval"

Doncs bé, finalment ja tinc apunt i donat d'alta el meu primer geoamagatall.

Ja el podeu trobar llistat a la web de Geocaching i de moment, és l'únic de Vilafranca (el més proper és a la muntanya de Sant Pau) i és urbà.

Es tracta d'un multi-cache, és a dir, que cal descobrir una sèrie de pistes abans de trobar l'amagatall final. En aquest cas es basa en el recorregut de la Ruta Medieval de Vilafranca i demana resoldre unes quantes incògnites per descobrir les coordenades del final.

Us deixo aquí l'enllaç directe per tal que pugueu veure'n la descripció, però no us donarà les coordenades indicades si no esteu registrats. Tot i que per la gent de la zona, segurament no us faria falta gaire GPS amb una mica d'intuïció. Això sí, si us animeu a fer-lo, us proposo que ho feu a través de la web i d'acord amb les indicacions bàsiques.

Espero que apart d'engrandir el mapa de geocaches, aquest serveixi per iniciar-se en aquest món a la gent de la zona, que moltes vegades em pregunten de què va tot plegat i crec que aquest és una bona manera de començar.

[EDICIÓ 23/06/2011] M'acaba d'arribar la primera notificació de visita! L'usuari MassanaOltra el va trobar ahir. Com que sóc novella i no hi vaig incloure un certificat FTF (Fisrt to Find, que seria en anglès el primer a trobar-lo), li penjaré aquí un diploma ni que sigui de manera virtual.



4 comentaris:

Penedès Top 100 ha dit...

En vols posar un a Vilafranca extramurs? T'ajudo.

Laie ha dit...

Un, ja el tinc gairebé apunt... i sí, és cap a les teves terres hehe.

Quan vulguis en podem preparar més. Has vist el mapa de la zona?

http://coord.info/map?ll=41.34949,1.699257&z=12

lluiscamell ha dit...

Ostres doncs la veritat que em venen ganes de provar-ho!!

Laie ha dit...

Doncs a veure si t'animes, que així us podré proposar de fer-ne un inspirat el el recorregut de la cursa de maig :P