Jornades Penedesfera

Aquest divendres i dissabte es celebren al Vendrell les segones jornades de la Penedesfera. Molt al meu pesar, no crec que pugui assistir a més d'un parell de xerrades, perquè tinc un cap de setmana força apretat, però us deixo l'enllaç i si teniu disponibilitat, féu un cop d'ull al programa, perquè francament sembla molt interessant.


Lluny de la discreta presentació que vam acollir a la sala d'actes de l'EPSEVG ara fa poc menys d'un any, i de l'exitosa celebració de les primeres jornades pocs dies després a Gelida, enguany la segona edició al Vendrell i que preveu un gran èxit. Aquesta vegada cal inscripció, amb l'entrada igualment gratuïta; però afanyeu-vos, doncs ja queden pocs tiquets...

2 comentaris:

Daniel García Peris ha dit...

Justament avui s'ha acabat d'omplir l'aforament de la Vil.la Casals per a totes les taules. En tot cas es podrà participar pel portal de la Penedesfera http://www.penedesfera.cat amb la retransmissió en directe de totes les jornades que farà RTV El Vendrell http://www.rtvelvendrell.cat.

Laia, la presentació a la UPC també va estar molt bé! :-)

Marta ha dit...

Em sap greu no poder assistir a cap xerrada, espero que l'any que ve hi pugui venir. Espero que sigui tot un èxit enguany també.