Subirats


per la finestra
Cargado originalmente por laie023
Una de les coses que més trobo a faltar quan estic molt enfeinada (exàmens, pràctiques, feina, etc...) és practicar una de les meves aficions: caminar, descobrir racons, conèixer paratges i les seves històries.

La meva no és una afició pecualiar, ans el contrari. Tot i això, sobint ens passa que donem moltes voltes, i ens acabem "oblidant" del que tenim a casa.

Aquestes festes (bé, festes festes... estudiant i treballant, poc de festa acabes fent...) he tingut poc temps per a mi, com explicava a dalt, així que un diumenge al matí, em vaig escapar amb els meus pares i vam anar a "passejar" (francament, va ser una visita de "domingueros"), i vam fer cap al Castell de Subirats. Feia uns 3 o 4 anys de l'últim cop que hi havia anat i realment vaig recordar com m'agradava aquell lloc.

Aquesta vegada, a diferència de les anteriors, ja tenia càmera digital, i en vaig fer algunes poquetes fotos. La veritat, és que la petita església de Sant Pere, al costat matix del Castell, em té el cor robat.

Així que he pensat, si me'n vaig uns dies al Pirineu i en porto fotos, per què no fer una petita postal de les meves terres?Ver mapa más grande

2 comentaris:

Tobe ha dit...

totalmente de acuerdo!!!

menos brillo alo de fuera y mas a lu nostre!!

:)


P.D. La fotu molt xulaaaa!!

Jesús M. Tibau ha dit...

Sovint ja passa això, que ens entossudim en buscar tresors lluny de casa i en tenim d'altres ben aprop. I segurament són els que més valorem.